РОДИНА, ЯК ЦІННІСТЬ: ПОЕТИЧНІ МІНІАТЮРИ

   ÐšÐ°Ñ€Ñ‚инки по запросу 15 травня
  Для українців родина та сімейні цінності завжди відігравали визначну роль у житті. В усі часи родина допомогала боротися із негараздами, гідно виховувати наступні покоління та примножувати культуру свого народу.
   Завдяки сім’ї міцніє і розвивається держава, зростає добробут народу.
  В ЗОШ № 33 для учнів 3 класів відбулися сімейні посиденьки  «Родина, як цінність: поетичні мініатюри»  До Міжнародного дня сім'ї.



   Діти дізналися, що справжнім громадянином своєї країни є той, хто вміє шанувати батька і матір, куточок, де народився, де отримав перші уроки добра і справедливості. 
  Багато теплих слів прозвучало на заході про самих рідних людей – маму, тата, бабусю, дідуся.   Під час заходу діти читали вірші про сім'ю, родину, співали пісні, розповідали про своїх рідних, показували родинні фотографії та поробки, які робили їхні батьки.


    Саме зі своєї сім’ї, з родини іде у світ людина і несе в нього своє серце, наповнене добротою і любов’ю, відчуттям краси і справедливості. Несе у світ правду, чесність, віру, традиції. То ж недарма народне прислів’я каже: «Який кущ, така й хворостина, які батьки, така й дитина»
   "Ставлення кожної дитини до мами, тата, бабусі й дідуся  – це своєрідний індикатор ставлення людини до життя. Тому метою проведеного заходу було виховання в дітей дбайливого і уважного ставлення до родини" - сказала вчителька Олеся Миколаївна.
    Свято пройшло у дружній, теплій атмосфері.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

МИТРОПОЛИТ УКРАЇНСЬКОЇ ГРЕКО - КАТОЛИЦЬКОЇ ЦЕРКВИ

МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ ТОЛЕРАНТНОСТІ

ТЕПЛИЙ ТАЛАНТ СТЕПАНА ВАСИЛЬЧЕНКА