КВІТНИ ВЕСНО, ВІТАЮЧИ СЛАВУ ГЕРОЇВ

   
   Фото
   З цвітінням садів, буянням квітів і дерев, золотом і сріблом бойових нагород до нас приходить Перемога. День Перемоги назавжди залишиться днем нашого тріумфу, символом героїчного минулого, величі духу. Стійкість, мужність і самовідданість старшого покоління на полях битв і на трудовому фронті в ім'я перемоги над нацизмом – істинний приклад патріотизму для нащадків.
    В бібліотеці – філіалі № 4 відбулося засідання клубу «Теплі серця», присвячене Дню пам’яті та примирення  та Дню Перемоги над нацизмом в Другій світовій війні «Квітни весно, вітаючи славу героїв».






    У програмі заходу прозвучали музичні композиції, пісні, що були написані в роки війни і сьогодні, адже пісня завжди налаштовувала на добрі починання, надію та перемогу, а прочитані поезії, присвячені подіям воєнних днів допомогли сучасному поколінню усвідомити велич подвигу у Вітчизняній війні і посприяли виховати патріотичний дух та любов до рідної землі.
   Подвиг героїв - переможців у цій жахливій війні непідвладний часу, як й наша щира та безмежна вдячність їм – людям, які виявили нездоланну мужність та незламність духу в боях за рідну землю та свободу країн Європи.
  Бібліотекар Єфімова Ллюдмила провела бібліографічний огляд біля книжкової виставки «Вічна пам’ять поколінь».

   Минають роки, відлітають у вічність, але є дати непідвладні часу, та пам’ять про ті події завжди буде жити в наших серцях. 

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

МИТРОПОЛИТ УКРАЇНСЬКОЇ ГРЕКО - КАТОЛИЦЬКОЇ ЦЕРКВИ

МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ ТОЛЕРАНТНОСТІ

ТЕПЛИЙ ТАЛАНТ СТЕПАНА ВАСИЛЬЧЕНКА