ПОЕЗІЯ - ЦЕ ЗАВЖДИ НЕПОВТОРНІСТЬ

  ÐšÐ°Ñ€Ñ‚инки по запросу 21 березня всесвітній день поезії
   Фото
    В бібліотеці – філіалі № 4 відбулася літературно – музична композиція «Поезія – це завжди неповторність», присвячена Всесвітньому дню поезії.
   Щорічно березень для нашої бібліотеки наповнюється приємними клопотами, які пов’язані з проведенням традиційного свята – Всеукраїнського дня поезії.
   У житті все починається з чогось: річечка із струмочка, дерево із коріння. Так і поезія входить в наше життя з дитинства і залишаться з нами до кінця. Кожний знаходить в ній щось своє, близьке і зрозуміле. Духовно бідною залишається та людина, якій байдуже поетичне слово.
  Сьогодні зібралися ті, хто любить, розуміє і цінує поезію. Саме вона, поезія, була господинею вечора, а довгоочікуваними гостями були вірші. Кожен з присутніх натхненно читав вірші улюблених поетів про жінку, про природу і звичайно  ж співали пісні про кохання і щастя.
   Кажуть, що поезія – це загущеність думки й почуття. Зокрема,  
Іван Франко назвав поезію «кристалізацією» життя, Ліна Костенко - неповторністю, безсмертним дотиком до душі…












    «Поезія – це найпрекрасніше в людині, що єднає всіх задля утвердження цього прекрасного в житті. Любімо поезію, відчуваймо її гармонію, дихаймо нею, аби змінювати світ на краще!» - так сказала керівник клубу «Теплі серця» Тетяна Григорівна.
  Захід був цікавим і змістовним, а головне, що всім сподобалось, адже світ поезії прекрасний і незвіданий і кожен, хто потрапляє в нього отримує безодню естетичної насолоди і влаштовує свято своїй душі.
 Викладка книг, яка супроводжувала захід, зацікавила всіх користувачів бібліотеки.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

МИТРОПОЛИТ УКРАЇНСЬКОЇ ГРЕКО - КАТОЛИЦЬКОЇ ЦЕРКВИ

МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ ТОЛЕРАНТНОСТІ

ТЕПЛИЙ ТАЛАНТ СТЕПАНА ВАСИЛЬЧЕНКА