БЕЗПЕКА НА ДОРОЗІ - БЕЗПЕКА ЖИТТЯ

  2011 – 2020 рр. оголошено Десятиліттям дій із забезпеченням дорожнього руху. В бібліотеці – філіалі № 4 КЗ «ЦБС» ЖМР 14 березня відбувся бібліофреш
"Безпека на дорозі – безпека життя" для учнів 3 класу ЗОШ № 33.


   Найважливіше для людини - це її життя, а найцінніше в житті - здоров'я. Адже кожна людина унікальна, неповторна, і життя в неї одне. Тому берегти здоров'я і цінувати життя необхідно кожному. Проблема безпеки на дорогах сьогодні надзвичайно актуальна. За останні роки постійно збільшується число жертв дорожньо-транспортних подій. Практично у всіх країнах світу ця проблема стала однією з найважливіших.Тому одним з основних завдань бібліотеки для дітей є формування у дітей вміння відчувати небезпеку і берегти власне здоров`я та життя в різних життєвих ситуаціях. Правила дорожнього руху необхідно вивчати з дитинства. Ці знання допомагатимуть кожному уникнути неприємностей, які можуть трапитись на вулиці, а іноді й врятувати життя. Ознайомити дітей із правилами безпечної поведінки на дорозі – мета, яку поставили перед собою організатори бібліотеки - філіалу № 4 при проведенні бібліофорсажу.





     Діти принесли з собою плакат, який власноруч виготовили



  
   Активно читали вірші, приймали участь у вікторині, відгадували загадки, дивилися мультфільми. Було весело та жваво.






   Проведення Тижня показало, що учні в достатній мірі знають Правила дорожнього руху, володіють навичками поведінки на вулиці, дорозі, вміють знайти вихід з будь-якої ситуації, пов’язаної з дорожнім рухом.






Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

МИТРОПОЛИТ УКРАЇНСЬКОЇ ГРЕКО - КАТОЛИЦЬКОЇ ЦЕРКВИ

МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ ТОЛЕРАНТНОСТІ

ТЕПЛИЙ ТАЛАНТ СТЕПАНА ВАСИЛЬЧЕНКА