БІБЛІОДРАЙВ - ДЛЯ МОЛОДИХ, АКТИВНИХ, МОДНИХ

     Сьогодні існує проблема, яка полягає у небажанні та незацікавленості молоді у читанні. Підростаюче покоління дедалі більше байдужіє до книжок, які їм замінюють телебачення та Інтернет, що відволікають увагу підростаючого покоління відвідувати бібліотеку. Це негативно впливає на розвиток особистості сучасної молодої людини, знижує загальний рівень освіти, культури, духовності.
   Бажання читати не може постати саме собою, його потрібно прищеплювати і розвивати, аби поняття "читати" стало для молоді синонімом таких понять як "мислити", "вчитися", "удосконалюватися". Кожна бібліотека має свої шляхи вирішення проблеми читання молоді. Запорука успіху - комплексний підхід, систематичність, креативність.
   Тому молоді потрібно допомогти прищепити любов до читання, відкрити перед юнацтвом дивовоижний та різноманітний світ книги.
Ви молоді ? Активні? Модні?. 

   Тоді на вас чекає «бібліодрайв» в бібліотеці.
   Саме з метою просування читання у молодіжне середовище в бібліотеці організовано молодіжну, креативну, виставку - пропозицію: «Бібліодрайв – для молодих, активних, модних», яка включає в себе цікаві видання сучасних українських та зарубіжних письменників, захоплююче фентезі, цікавий світ детективу.
   Тож запрошуємо  всіх бажаючи відвідати виставку у бібліотеці і ми надіємось , що наші виставки викличуть у молоді  позитивні емоції, не залишуть байдужими, навіть тих читачів,  які не надто  люблять самостійно шукати книжки на полицях та у каталогах. 
                                                              
 


Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

МИТРОПОЛИТ УКРАЇНСЬКОЇ ГРЕКО - КАТОЛИЦЬКОЇ ЦЕРКВИ

МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ ТОЛЕРАНТНОСТІ

ТЕПЛИЙ ТАЛАНТ СТЕПАНА ВАСИЛЬЧЕНКА