СВЯТИЙ МИКОЛАЙ - ЧАРОДІЙ, СВЯТИТЕЛЬ, ДІТОЧОК ПОКРОВИТЕЛЬ

   19 грудня в Україні святкують День святителя і чудотворця Миколая, який прославився своєю добротою, чуйністю і допомогою нужденним. День святого Миколая – це свято віри, світла і добра. Свято, яке виховує культурні цінності, вчить милосердю, великодушності і любові до оточуючих людей. Цей день є особливо бажаним дитячим святом, яке приносить відчуття передноворічної атмосфери і всілякі приємні сюрпризи.

  В бібліотеку - філію № 4, що на вул. Великій Бердичівській, 66/30, завітали учні 3 – 4 класів ЗОШ № 33 на народознавчий бібліомікс «Святий Миколай – чародій, святитель, діточок покровитель». Діти розповідали про свої гарні вчинки, ділились радістю, що зранку до кожного завітав Миколай і залишив їм подарунок. Затамувавши подих, учні слухали легенди та перекази про Миколая, історію його дитинства та життя. З великим задоволенням учні відповідали на питання новорічної вікторини і розповідали про добрі справи, які вони робили протягом року.
   Школярі зверталися до Миколи - Чудотворця як до заступника, і у своїх віршиках просили його не тільки про порятунок і милість, але й про мирне життя і світле майбутнє для своєї країни - України.

































   Наприкінці Святий Миколай побажав дітям віри, надії, любові та завжди йти дорогою добра.


    Отже, дива трапляються! І всі сподіваються, що зимові свята, які ще попереду, принесуть всім багато радості і справжніх див!

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

МИТРОПОЛИТ УКРАЇНСЬКОЇ ГРЕКО - КАТОЛИЦЬКОЇ ЦЕРКВИ

МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ ТОЛЕРАНТНОСТІ

ТЕПЛИЙ ТАЛАНТ СТЕПАНА ВАСИЛЬЧЕНКА