ПРАВДА ПРО ТВАРИН

     В ЗОШ № 33 для учнів 3 – А класу була проведена гра – тест «Правда про тварин». 
   Психологи часто користуються різними тестами, щоб виділити окремі риси, які складають і визначають наші характери та пояснюють поведінку. 
    Наша підсвідомість - надзвичайна. Вона може розповісти про особистість набагато більше, ніж ми собі уявляли. Експерти стверджують, що підсвідомість - це склад, де зберігається все, що нам подобається і не подобається, у що ми віримо, чого боїмося, а також наші навички і спогади.
   Там є все, що ми коли - небудь бачили або переживали, хоча ми не завжди це пам’ятаємо. Найцікавіше, що підсвідомість безпосередньо пов’язана з усвідомленою поведінкою. У цьому випадку наші очі бачать картинку цілком, але мозок вибирає те, що відноситься тільки до нашої особистості.
   Дослідження доводять: усі люди інтерпретують по - різному те, що бачать. Сприйняття залежить від особистості. Наші очі влаштовані однаково, але мозок сприймає тільки ті деталі, які для нас найбільш значимі. Деякі нескладні тести допомагають зрозуміти, що для нас важливо найбільше.
   Звичайно, більшість таких тестів - всього лише жарт, не варто сприймати результати аж надто серйозно. З іншого боку, деякі з них можуть відкрити ті сторони характеру, про які ви, можливо, ще не здогадувалися.
   Кожна особистість характеризується великою кількістю різних ознак, які в сукупності і визначають унікальність і справжню сутність людей. Але завжди можна виділити одну основну рису, яка буде визначати загальну поведінку і світогляд людини.
   З цього можна передбачити, як вона буде вести себе в тій чи іншій ситуації. І розум влаштований таким чином, що ми дивимося на світ через призму нашого характеру.
  За допомогою психологічних тестів діти дізналися деякі цікаві факти про тварин і порівнювали їхні якості до себе. Виявилося, що  серед учасників заходу, лідером стала Маргарита, багато рисів її характеру співпало з тією твариною, яку вона вибрала.
  



Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

МИТРОПОЛИТ УКРАЇНСЬКОЇ ГРЕКО - КАТОЛИЦЬКОЇ ЦЕРКВИ

МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ ТОЛЕРАНТНОСТІ

ТЕПЛИЙ ТАЛАНТ СТЕПАНА ВАСИЛЬЧЕНКА