МАНДРІВКА КНИЖКОВОЮ КРАЇНОЮ

   Книга - це один з головних засобів навчання, розвитку та душевної насолоди. Спілкування з книгою допомагає оволодіти певними знаннями, прилучає до культурних надбань і цінностей українського народу, його звичаїв та традицій.
   Читати систематично й осмислено дітей навчає школа, а бібліотека допомагає залучати до читання книжок, пропагує книгу, розвиває художній смак і самостійність суджень дітей.У зв'язку з цим бібліотека приділяє увагу пошуку активних форм популяризації та пропаганди літератури, які забезпечують формування у дітей та школярів щоденної потреби в читанні книг, роботі з ними.
    Сьогодні в бібліотеці відбулося диво - на екскурсію в світлину бібліотеки - філіалу № 4 завітали учні 3 класу ЗОШ № 33.  Тут їх зустріло розмаїття цікавих, яскравих книг. 
   
   
    Новенькими палітурками книг про чарівний світ принцес та принців, фантастичні пригоди та мандри зацікалися діти. Книг тут, звісно, не бракує – енциклопедії, казки, оповідання, довідники, хрестоматії. Ведуча заходу Богдан Оксана зазначила, що книга в житті людини має величезне значення. І хоча інформаційними лідерами для дітей є телевізори та комп’ютери, проте книга була і залишається головним джерелом інформації та базових знань. А якщо діти хочуть дружити з книгою, необхідно обережно ставитися до неї, берегти її, і вона розповість багато цікавого.  
  Учні із задоволенням переглянули презентацію "Історія створення книги", відповідали на запитання.




Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

МИТРОПОЛИТ УКРАЇНСЬКОЇ ГРЕКО - КАТОЛИЦЬКОЇ ЦЕРКВИ

МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ ТОЛЕРАНТНОСТІ

ТЕПЛИЙ ТАЛАНТ СТЕПАНА ВАСИЛЬЧЕНКА