Я МАЮ ПРАВО

    В рамках просвітницького проекту "Я маю право" в бібліотеці - філіалі № 4 провели цикл інформаційних годин.

    Загальновідомо, що кожен член суспільства має права. Навіть дитина є повноцінним членом суспільства, вона також має свої права.
    З метою  підвищення загального рівня правової культури підростаючого покоління та поширення інформації з питань реалізації і захисту прав дитини, а також запобігання проявам аморальної поведінки в дитячому середовищі у бібліотеці проведено цикл заходів в рамках Всеукраїнського Тижня права. Тематика днів правових знань сприяє підвищенню рівня правової культури учнів, інформованості молоді про їхні конституційні права та обов’язки, можливості їх реалізації та змісту.
    Професійну допомогу надала представник Житомирського міського центру з надання безоплатної правової допомоги Тогунова Вікторія Анатоліївна - начальник відділу правопросвітництва та взаємодії із суб'єктами надання безоплатної первинної правової допомоги.






























   Читачам було цікаво і корисно довідатись про свої права, обов’язки та відповідальність згідно чинного законодавства України, адже дуже часто наші повсякденні вчинки мають правові наслідки.
   Тиждень права пройшов цікаво, змістовно, а головне, засвідчив небайдужість нашої молоді до питань правової обізнаності, формування правової свідомості і правомірної поведінки.
    Є надія, що проведення масових заходів, індивідуальні спілкування та бесіди посприяли покращенню обізнаності користувачів та відвідувачів бібліотек щодо прав людини та покращення правової освіти населення наших громад.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

МИТРОПОЛИТ УКРАЇНСЬКОЇ ГРЕКО - КАТОЛИЦЬКОЇ ЦЕРКВИ

МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ ТОЛЕРАНТНОСТІ

ТЕПЛИЙ ТАЛАНТ СТЕПАНА ВАСИЛЬЧЕНКА