РОКИ ВІЙНИ - СТОЛІТТЯ ПАМ'ЯТІ

    Ось вже сімдесят третя весна вітає всіх тих, хто пережив війну, вітає вона й тих, хто знає про ті події не лише з книг, фільмів чи від розповідей старшого покоління. Вітає і вкотре нагадує про страхіття війни й наказує берегти мир.
    Минають роки, відлітають у вічність, але є дати непідвладні часу. Минуло вже 73 роки від Дня Перемоги над нацизмом в Другій світовій війні. Та пам’ять про ті події завжди буде жити в наших серцях. 


    В бібліотеці – філіалі № 4 відбулося засідання клубу «Теплі серця», присвячене Дню пам’яті та примирення  та Дню Перемоги над нацизмом в Другій світовій війні «Роки війні – століття памяті».
   З вступним словом виступив народний депутат міської ради Шевчук В. Л., який привітав усіх присутніх з ціми датами. А керівник клубу Єлісєєва Т. Г. розповіла про нелегкий шлях воїнів. Присутні поділилися спогадами про своїх батьків та дідів, які віддали своє життя за те, щоб був мир на нашій землі.
  Живою і невмирущою є пам’ять про тих, хто ціною власного життя відстояв мир, свободу і незалежність своєї Батьківщини, врятував світ від нацистської навали. Святий обов’язок всіх нас – донести до нащадків історичну правду про війну та її героїв, їх подвиги, радощі перемог та біль втрати бойових друзів, зробити все для того, щоби ніколи не перервався зв’язок поколінь.


















Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

МИТРОПОЛИТ УКРАЇНСЬКОЇ ГРЕКО - КАТОЛИЦЬКОЇ ЦЕРКВИ

МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ ТОЛЕРАНТНОСТІ

ТЕПЛИЙ ТАЛАНТ СТЕПАНА ВАСИЛЬЧЕНКА