МАЙБУТНЄ УКРАЇНИ - ЩАСЛИВА СІМ'Я

   Для українців родина та сімейні цінності завжди відігравали визначну роль у житті. В усі часи родина допомогала боротися із негараздами, гідно виховувати наступні покоління та примножувати культуру свого народу.

Картинки по запросу 15 травня міжнародний день сім'ї

   До Міжнародного дня сім'ї в ЗОШ № 33 була проведена для учнів 4 та 2 класів година посиденьок "Майбутнє України - щаслива сім'я ". 
    Мета: розкрити поняття "сім'я", дати уявлення про її функції, роль та значення в житті; навчити учнів любити і поважати та шанувати батьків; родину; виховувати повагу до морального досвіду представників старшого покоління та почуття духовної єдності поколінь, бажання берегти родину.
     Під час заходу діти читали вірші про сім'ю, родину, співали пісні, розповідали про своїх рідних, вони дізналися, що справжнім громадянином своєї країни є той, хто вміє шанувати батька і матір, куточок, де народився, де отримав перші уроки добра і справедливості.
   Саме зі своєї сім’ї, з родини іде у світ людина і несе в нього своє серце, наповнене добротою і любов’ю, відчуттям краси і справедливості. Саме з сім’ї несе вона у світ правду, чесність, віру, традиції і звички. То ж недарма народне прислів’я каже: «Який кущ, така й хворостина, які батьки, така й дитина». 















  

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

МИТРОПОЛИТ УКРАЇНСЬКОЇ ГРЕКО - КАТОЛИЦЬКОЇ ЦЕРКВИ

МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ ТОЛЕРАНТНОСТІ

ТЕПЛИЙ ТАЛАНТ СТЕПАНА ВАСИЛЬЧЕНКА