ЗЕМЛЯ - СХОДИНКА НА ЩОЦІ ВСЕСВІТУ

Фото Оксаны Богдан.
21 квітня 2017 року в бібліотеці - філіалі № 4 був проведений урок - гра "ЗЕМЛЯ - СХОДИНКА НА ЩОЦІ ВСЕСВІТУ" (до Всесвітнього дня Землі)
Під час заходу діти познайомилися з планетами, дізналися, про що говорять дерева, тварини, комахи; як потрібно оберігати природу. Адже природа – це багатоманітний цікавий світ навколо нас. Ми повинні оберігати її, створювати щось нове прекрасне, а не спотворювати все те, що дарувала нам природа, що дарував нам Всесвіт, дбати про екологію планети, примножувати її багатства, а не нищити все на своєму шляху. Кожен з нас повинен усвідомити, що він – часточка Землі, Космосу, Всесвіту, дбати про збереження сім'ї, роду, родини, нації, Держави. Адже, лише любов, добро та краса можуть зберегти Всесвіт.
Давайте думати про те, що ми залишимо після себе, яка Земля дістанеться нашим нащадкам після нас. І не треба дивитися на інших, чекати чуда від когось, треба починати з найменшого – із себе. Постійно тримати в голові думку: «Я – Людина, я – частинка Всесвіту. Що я можу зробити, щоб на Землі панували Злагода, Мир, Любов і Добро»? Тільки так ми можемо врятувати себе, свою країну, свою планету, свій Всесвіт.

 
 

  
 

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

МИТРОПОЛИТ УКРАЇНСЬКОЇ ГРЕКО - КАТОЛИЦЬКОЇ ЦЕРКВИ

МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ ТОЛЕРАНТНОСТІ

ТЕПЛИЙ ТАЛАНТ СТЕПАНА ВАСИЛЬЧЕНКА