ТУРИСТИЧНИЙ ЖИТОМИР

         До  Всесвітнього дня туризму в бібліотеці - філіалі № 4 для членів клубу "Теплі серця" була проведена віртуальна виставка "Туристичний Житомир". На цій виставці було представлено матеріал по цікавим місцям рідного міста: замки, церкви, найважливіші туристичні об'єкти" та інш. 
         На Житомирщині є не дуже багато міст, щоб провести вікенд й побачити щось дійсно цікаве. Серед найпопулярніших - Бердичів, Коростень та Радомищль. Сам же Житомир може похвалитись кількома церквами, центральним майданом та річкою Тетерів з дамбою та скелями.


         10 занедбаних палаців та замків України, які можуть зникнути назавжди.Тут не побачиш ні замків, ні добре збережених палаців – багато з них руйнуються негодою з року в рік. Однак, на Житомирщині є маловідомі та цікаві місця з особливою атмосферою, яких не знайти більш ніде.

          Подорожуючи, слухачи пізнали світ: історію, культуру, звичаї свого краю. А отже, члени клубу не лише відпочивали, а й збагачувались духовно. Недарма Микола Реріх писав: «Ніщо так не збагачує, як подорож!».
          Тому подорожі мають стати невід’ємною частиною нашого життя. Звичайно, краще один раз самому побачити, ніж сто разів почути, один раз самому вирушити в подорож, ніж слухати про неї від когось. 
   По завершенню презентації було проведен бібліографічний огляд "Житомирщина крізь призму століть".

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

МИТРОПОЛИТ УКРАЇНСЬКОЇ ГРЕКО - КАТОЛИЦЬКОЇ ЦЕРКВИ

МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ ТОЛЕРАНТНОСТІ

ТЕПЛИЙ ТАЛАНТ СТЕПАНА ВАСИЛЬЧЕНКА