ВЕСЕЛИСЬ, ГРАЙ І ЧИТАТИ НЕ ЗАБУВАЙ

    Літо – найулюбленіша пора всіх дітей. Але, на жаль, не скрізь і не у всіх є реальна можливість виїхати з міста і закономірно виникають питання: як у рідному місті відпочити з користю, чим зайнятися, що зробити для того, щоб дитина цілодобово не просиджувала біля комп’ютера чи телевізора?...
    Влітку неймовірна спека і зменшується кількість та якість послуг, що надаються громадянам. І тоді на допомогу приходить бібліотека. Ще донедавна влітку в бібліотеках було досить тихо у літній час... Останніми роками бібліотеки стали місцем, де можна цікаво, корисно, а головне - весело провести свій літній відпочинок. І не обов’язково з табором відпочинку, але й просто завітавши з друзями до бібліотеки.

Картинки по запросу літо в бібліотеці

    Під час літніх канікул до  бібліотеки користувачі приходять з друзями, подругами, цілими компаніями. Навіть найцікавіший відпочинок не можна уявити без книжки? Фраза банальна, але ж справедлива – у книг канікул не буває! 
    Літо для бібліотек – це пора творчості, фантазії, активізації усіх форм індивідуальної та масової роботи з читачами-дітьми, можливість ближче пізнати їх. Сьогодні в бібліотеку - філіал № 4 завітали юні користувачі з підліткового клубу "Патріот". Вони прийняли участь у вікторині "Казковими стежинками", переглянули нові дитячі книги, а також мали змогу подивитися улблені мультфільми. Діти весело провели час, а наприкінці пили чай з бібліотечними смаколиками.







Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

МИТРОПОЛИТ УКРАЇНСЬКОЇ ГРЕКО - КАТОЛИЦЬКОЇ ЦЕРКВИ

МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ ТОЛЕРАНТНОСТІ

ТЕПЛИЙ ТАЛАНТ СТЕПАНА ВАСИЛЬЧЕНКА