ЧАРУЮЧА КРАСА

      В бібліотеці – філіалі № 4 відкрилася виставка творчих робіт з бісеру «Чаруюча краса» Житомирського центру науково – технічної творчості учнівської молоді. Бісер, себто дрібні намистинки зі скла, металу чи пластмаси, є унікальним матеріалом для творчості, несхожим за своїми художніми характеристиками на жоден інший. Він має велику гаму забарвлень. Широка палітра кольорів дозволяє отримувати з дрібних кораликів чарівні квіти. Дуже оригінально виглядають дерева з бісеру, що представляють собою справжні витвори мистецтва.


                  

                    

           
   Щоб створити бісерне дерево, буде потрібен не один день роботи і посидючість, тому що ця робота кропітка і вимагає терпіння. Зате результат порадує не тільки саму рукодільницю, але і всіх оточуючих. Щоб зайнятися виготовленням квітів з бісеру, потрібен певний досвід, який діти здобувають на заняттях в гуртку «Бісерна флористика» під керівництвом Ганни Валеріївни Герасимчук.

  

 


 
     Наприкінці заходу учасників виставки "Чаруюча краса" нагородив грамотами від адміністрації ЖМЦНТТУМ Костюченко Микола Васильович - заступник директора.

 


 
       Запрошуємо бажаючих відвідати виставку за адресою: вул. В. Бердичівська, 66 / 30. 
        Виставка триватиме до 26 березня.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

МИТРОПОЛИТ УКРАЇНСЬКОЇ ГРЕКО - КАТОЛИЦЬКОЇ ЦЕРКВИ

МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ ТОЛЕРАНТНОСТІ

ТЕПЛИЙ ТАЛАНТ СТЕПАНА ВАСИЛЬЧЕНКА