ЗДОРОВИЙ СПОСІБ ЖИТТЯ - КОНЦЕПЦІЯ ДОВГОЛІТТЯ

   У людей похилого віку, багато різних захворювань, і щоби полегшити їм життя і допомогти з ними впоратися, в бібліотеку - філіал № 4 була запрошена на засідання клубу "Теплі серця" лікар - невропатолог Крамаренко А. В. 
   Жити довго, не хворіти і повільно старіти – мрія людини, а приказка говорить: «хочу – половина можу». Анна Вікторівна розповіла про спосіб життя, здатний подовжити молодість, доступний кожному. Треба навчитися жити «у новому віці», вести здоровий спосіб життя – це ознака концепції довголіття. На жаль, багато хто почав займатися своїм здоров’ям, коли час згаяно, тому бесіда з лікарем багато дала слухачам порад. Це була безцінна інформація для людей, які не мають можливості часто ходити до лікарів-фахівців. Вони отримали рекомендації, як «пригальмовувати» свої бажання, не їсти все підряд, не завжди приймати хімічні лікарські засоби, а застосовувати більш щадні способи лікування, що не спричияють ускладнень. Дізналися, як підтримувати гарне самопочуття, позбутися багатьох захворювань і при цьому не завдати шкоди здоров’ю.
З нетерпінням будуть чекати нових зустрічей – завдяки яким вони відчують себе молодшими і дякували, що зустрічі з іншими фахівцями продовжать їх молодість…


Фото Оксаны Богдан.  Фото Оксаны Богдан.  Фото Оксаны Богдан. Фото Оксаны Богдан.  Фото Оксаны Богдан. 

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

МИТРОПОЛИТ УКРАЇНСЬКОЇ ГРЕКО - КАТОЛИЦЬКОЇ ЦЕРКВИ

МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ ТОЛЕРАНТНОСТІ

ТЕПЛИЙ ТАЛАНТ СТЕПАНА ВАСИЛЬЧЕНКА