УКРАЇНА - МАТИ

18 травня в ЗОШ № 33 в 3 класі було проведено родинне свято: "УКРАЇНА - МАТИ", присвячене Дню Матері.
День Матері – це одне з самих зворушливих свят, тому що кожен з нас з дитинства і до своїх останніх днів несе в своїй душі єдиний і неповторний образ – образ своєї мами, яка все зрозуміє, простить, завжди пожаліє і буде самовіддано любити незважаючи ні на що.
Щастя й краса материнства в усі століття оспівувалися кращими художниками і поетами. І невипадково – від того, наскільки шанована в державі жінка, яка виховує дітей, можна визначити ступінь культури й благополуччя суспільства. Щасливі діти ростуть в дружній родині й під опікою щасливої матері.
В цей день ми від усієї душі вітаємо дорогих мам з їх святом. Хай світлом і добром відгукуються в душах дітей ваші нескінченні турботи, терпіння, любов і відданість. В 2011 році День матері в Україні припадає на 8 травня.
МАМА – таке лагідне, ніжне слово, яке з трепетом на устах у кожного викликає різні емоції, а врешті – решт вони з’єднуються воєдине – рідне.
Різновид пісень, віршів, присвячених своїм матерям – це вихор почуттів, вкладених у кожне слово, в кожне речення, та велика вдячність за материнське тепло, яке починає гріти з першого серцебиття, коли ми знаходимося під серцем матері, і до кінця життя в спогадах про неї.
Життя складне, і ми боремося за кожен день свого існування, вирішуємо щоденні проблеми, які в кожного свої, але роки летять, і стомлене серце зупиняється, а серцебиття, подароване мамою, йде далі життям своїм.
Діти на святі декламували вірші, співали, танцювали. Свято пройшло в теплій і дружній обстановці


 
 
 

 
 


Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

МИТРОПОЛИТ УКРАЇНСЬКОЇ ГРЕКО - КАТОЛИЦЬКОЇ ЦЕРКВИ

МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ ТОЛЕРАНТНОСТІ

ТЕПЛИЙ ТАЛАНТ СТЕПАНА ВАСИЛЬЧЕНКА