МОЛОДЬ І ПРАВО: РОЗУМІТИ, ЗНАТИ, ДОТРИМУВАТИ

   24 березня в 7 – А кл. ЗОШ № 33 бібліотекар бібліотеки – філіалу № 4 Богдан Оксана провела турнір «Молодь і право: розуміти, знати, дотримувати».
    Ведуча розповіла учням, які права має молодь, яким  законом регулюються в нашій державі при правопорушеннях, які бувають  правопорушення та з якого віку настає відповідальність неповнолітніх за цей вид правопорушень.
  А потім розпочалася гра між двома командами. Діти давали відповіді  на запитання вікторини правової вікторини, використовуючи набуті знання з правознавства в школі та логічно мислили, вчилися оцінювати життєві ситуації згідно норм права.
  Обом командам гри був створений вільний простір правової інформації, який давав можливість учасникам гри ознайомитися із викладкою книг по даній темі.

  До вікторини було включено 19 запитань на знання законодавства, правових термінів, знання статей Конвенції про права дитини. Всім дозволялося обговорювати та доповнювати відповіді своїх однолітків.

  Гра об’єднала команди, згуртувала,  змусила кожного прислухатися до думки товариша, відчути підтримку, впевненість у собі  та задоволення від правильних відповідей.
 




Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

МИТРОПОЛИТ УКРАЇНСЬКОЇ ГРЕКО - КАТОЛИЦЬКОЇ ЦЕРКВИ

МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ ТОЛЕРАНТНОСТІ

ТЕПЛИЙ ТАЛАНТ СТЕПАНА ВАСИЛЬЧЕНКА