ДЕНЬ БЕЗПЕКИ В ІНТЕРНЕТІ

Сьогодні День безпеки в Інтернеті.
    Існування кібернебезпек є настільки ж реальним, як і користь, задоволення від користування Інтернет - ресурсами. Безпека дітей у мережі Інтернет - зона відповідальності усіх дорослих громадян, адже кількість дітей і підлітків, які постраждали через свою легковажність, неосвіченість у мережі постійно зростає.
     На дітей і підлітків чатує безліч ризиків: пропаганда екстремізму, наркотиків, нецензурні тексти (контентні ризики); віруси, трояни, спам, онлайн-шахрайства; незаконні контакти, кіберпереслідування (погрози, сексуальні домагання з використанням інформаційних технологій)... Розміщуючи у Інтернет - просторі персональну інформацію, молоді люди відкривають доступ у своє приватне життя. Потребує розвитку і культура спілкування учнів у всесвітній павутині, розуміння того, що культура і культурність Інтернету напряму залежать від культури кожного користувача.
    В наш час люди все частіше задають собі питання: "Що обрати: книгу чи комп'ютер?". Допомогти отримати відповідь на це питання допоможе перегляд літератури в бібліотеці - філіалі № 4 м. Житомира
 

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

МИТРОПОЛИТ УКРАЇНСЬКОЇ ГРЕКО - КАТОЛИЦЬКОЇ ЦЕРКВИ

МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ ТОЛЕРАНТНОСТІ

ТЕПЛИЙ ТАЛАНТ СТЕПАНА ВАСИЛЬЧЕНКА