МОВНИЙ УРОК З АНГЛІЙСЬКОЇ МОВИ




"ТИ В ТРЕНДІ, ЯКЩО ВИВЧАЄШ АНГЛІЙСЬКУ "
    
      У червні 2015 р., Президент України П. Порошенко, виступаючи з посланням до Верховної Ради, заявив, про те, що наступний2016 рік в Україні буде оголошено роком англійської мови, причому їївивчення має стати одним з пріоритетів у розвитку нашої держави.

      Аргументуючи своє рішення, Президент нашої країни, навів деякі факти щодо того, що Україна знаходиться серед країн з одним з найнижчих рівнів знання англійської мови, що є суттєвим бар’єром для жителів нашої країни в переорієнтуванні на цінності західного світу. Також Петром Порошенко було оголошено про те, що в найближчому майбутньому, володіння англійською мовою стане одним з найважливіших критеріїв при прийомі на державну службу. Рішення про оголошення наступного року роком англійської мови в Україні ухвалене з метою сприяння її вивченню для розширення доступу українців до світових можливостей, забезпечення інтеграції України до європейського простору та підтримки програми Go Global, яка визначає вивчення англійської мови одним із пріоритетів стратегії розвитку.

     В міському центрі науково - технічної творчості учнівької молоді м. Житомира для учнів 
ЗОШ № 33 бібліотекарем юнацької кафедри бібліотеки - філіалу № 4 Богдан Оксаною спільно з вчителем англійської мови Костинською Наталією Анатолієвною було проведено мовний урок: 
 "ТИ В ТРЕНДІ, ЯКЩО ВИВЧАЄШ АНГЛІЙСЬКУ".


                
 


 


 
  
    Мета уроку: Розповісти про сучасне значення англійської мови як світової мови та мови міжнародного спілкування; про причини, що спонукали оголосити 2016 рік Роком англійської мови в Україні; підвищити мотивацію та інтерес населення до вивчення англійської мови; виховувати інтерес та повагу до культури (зокрема поезії) англомовних країн.
   Вчитель англійської мови розповів для чого потрібно вивчати іноземну мову, навів 10 правил, які допоможуть учням вивчити іноземну мову, як можна підтримувати її в формі, з чого потрібно починати вивчення англійської мови, скільки потрібно вивчати слів щодня.
    Під час мовного уроку дітям була представлена презентація "АНГЛІЙСЬКА МОВА - ЦЕ ПРОСТО", яку розробив  бібліотекар юнацької кафедри бібліотеки - філіалу № 4 Богдан Оксана.
     Дітям було поставлено запитання : "На вашу думку, для чого ми вивчаємо англійську мову в школі? Навіщо англійська мова тобі особисто?".
     В кінці уроку діти розповідали вірші на англійській мові.
     Після уроку діти прийшли в бібліотеку, де ознайомилися з літературою, яка була представлена на книжковій виставці: "Англійська - це цікаво"
                                                                                 





 

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

МИТРОПОЛИТ УКРАЇНСЬКОЇ ГРЕКО - КАТОЛИЦЬКОЇ ЦЕРКВИ

МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ ТОЛЕРАНТНОСТІ

ТЕПЛИЙ ТАЛАНТ СТЕПАНА ВАСИЛЬЧЕНКА