ВИСТАВКА - ПРЕЗЕНТАЦІЯ

"ЦІКАВІ ГОСТИНИ В НАМИСТИНКОВІЙ КРАЇНІ"

    18 лютого в місті Житомирі в бібліотеці - філіалі № 4 відбулася виставка - презентація чудових бісерних квітів "Цікаві гостини в намистинковій країні". Роботи представлені вихованцями гуртка "Бісероплетіння та бісерної флористики Житомирського міського центру науково - технічної творчості учнівської молоді.
      
    Ведуча запросила глядачів в загадковий світ краси з його незбагненними таємницями, щоб вони відчули чарівну симфонію квітів, помандрували калиновими шляхами, березовими гаями, вербовими берегами, квітучими садами і лугами нашої неньки - України, такої ніжної і прекрасної в будь - яку пору року.


   

    Керівник гуртка "Бісероплетіння та бісерна флористика" Герасимчук Ганна Валеріївна розповіла про роботу гуртка і подальші творчі плани: гурток бореться за присвоєння звання "Зразковий художній колектив"

   Бібліотекар юнацької кафедри провела огляд літератури біля книжкової виставки "Таємниця майстерності".
    Учасниця багатьох виставок та переможниця міських і обласних конкурсів з бісероплетіння Грицик Оксана представила на виставці свої роботи.

      

















 Зустріч була завершена виступом директора ЦНТТУМ Васьківським Володимиром Анатолійовичем і нагородженням учасників виставки.



      

                                                                       


        Виставка в бібліотеці - філіалі № 4 КЗ "ЦБС" триватиме до 8 березня 2015 року.



Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

МИТРОПОЛИТ УКРАЇНСЬКОЇ ГРЕКО - КАТОЛИЦЬКОЇ ЦЕРКВИ

МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ ТОЛЕРАНТНОСТІ

ТЕПЛИЙ ТАЛАНТ СТЕПАНА ВАСИЛЬЧЕНКА