СОТНЯ СВЯТА ІЗ СИНІВ УКРАЇНИ


   В бібліотеці – філіалі № 4 22 лютого До дня вшанування трагічних подій на Майдані пройшов урок – спомин «Сотня свята із синів України» для учнів 10 класу ЗОШ № 33.

  Небесна Сотня – це наш біль і наша гордість, це наші сльози і вдячність за все, що її бійці зробили для нас. Вони пожертвували своїм життям за щастя інших, за кращу долю для своєї держави.
   «Чому вони пішли такими молодими з життя?» - згадувала педагог – організатор Катерина Валеріївна про ті події, які відбулися на Майдані, а присутнім побажала: «Коли ви будете в Києві, то згадайте про тих, хто віддав своє життя за те, щоб нам всім жилося краще».
  Вони не були героями, а були звичайними людьми. І в останню мить віддали найдорожче – своє життя, аби ми жили, щоб доспівали пісень і долюбили за них.
  Ще довго – довго з покоління в покоління будуть передавати батьки синам і дочкам, а ті своїм дітям спогади про тих, хто залишив життя земне у 2013 – 2014 рр.
  Класний керівник Галина Іванівна звернулася до присутніх: «Хочу, щоб ви жили в такій країні, в якій би раділи кожному дню, щоб ваші діти жили ще краще, щоб ви були гідними і талановитими людьми нашої України»
   Хвилиною мовчання присутні вшанували всіх загиблих на Майдані.
    В пам'ять про полеглих за майбутнє України присвячується ця виставка: «За чисті душі, що злетіли в небо»

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

МИТРОПОЛИТ УКРАЇНСЬКОЇ ГРЕКО - КАТОЛИЦЬКОЇ ЦЕРКВИ

МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ ТОЛЕРАНТНОСТІ

ТЕПЛИЙ ТАЛАНТ СТЕПАНА ВАСИЛЬЧЕНКА